Hacısalihoğlu'ndan bayram mesajı!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Hacısalihoğlu, mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıl dönümünün büyük bir coşku içerisinde kutlandığını belirtt

Hacısalihoğlu'ndan bayram mesajı!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hacısalihoğlu, mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıl dönümünün büyük bir coşku içerisinde kutlandığını belirtti.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın bir milletin bağımsızlık zaferi olduğunu vurgulayan Hacısalihoğlu, "Aziz milletimizin bağımsızlık bayramı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92 yıl dönümünün onurunu ve gururunu yaşamaktayız.. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler