Hacısalihoğlu Trabzon’u ağlattı

"Beni İskenderpaşa’dan uğurlayın" Haber61/Haber Servisi Şehir Plancıları Odası’nın Trabzon’da kurucu başkanlarından  serbest şehir plancısı Hacı Salih Hacısalihoğlu, bir buçuk yıldır mücadele ettiği kansere yenildi. İskenderpaşa Camii’nde son yolculuğuna

Hacısalihoğlu Trabzon’u ağlattı
"Beni İskenderpaşa’dan uğurlayın"
 
Haber61/Haber Servisi
 
Şehir Plancıları Odası’nın Trabzon’da kurucu başkanlarından  serbest şehir plancısı Hacı Salih Hacısalihoğlu, bir buçuk yıldır mücadele ettiği kansere yenildi.
 
İskenderpaşa Camii’nde son yolculuğuna uğurlanırken babası Ömer Hacısalihoğlu, tabutun yanından bir an olsun ayrılmadı. 2 çocuk babası Hacısalihoğlu’nun son isteğini Haber61’e anlatan kardeşi Ekrem Hacısalihoğlu, “Kafasında bir tümör oluştu. Ameliyatla alınmasının imkansız olduğunu belirten doktorlar radyoterapi tedavisi ışın tedavileri uyguladılar. Ama 1,5 yıl dayanabildi. Tümör günden güne zayıflattı. Son isteği İskenderpaşa’da cenaze namazının kılınmasıydı. Çok iyi bir insandı. bizi üzmemek için acısını bile içinde yaşadı” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel