Haber61.net muhabirine çirkin saldırı!

Trabzon'da dün akşam saatlerinde yaşanan silahlı kavga olayında Muhabir arkadaşımız Şükrü Üçüncü ve Karadeniz’in Sesi Gazetesinden Ali Tiritoğlu fiili saldırıya uğradılar.Uzunsokak'ta bulunan zafer çarşısında meydana gelen silahlı kavga olayında 3 kişi ya

Haber61.net muhabirine çirkin saldırı!

Trabzon'da dün akşam saatlerinde yaşanan silahlı kavga olayında Muhabir arkadaşımız Şükrü Üçüncü ve Karadeniz’in Sesi Gazetesinden Ali Tiritoğlu fiili saldırıya uğradılar.

Uzunsokak'ta bulunan zafer çarşısında meydana gelen silahlı kavga olayında 3 kişi yaralanmıştı. Bu olayın yaşandığı sırada orada görev yapan gazeteci arkadaşlarımız Üçüncü ve  Tiritoğlu fiili saldırıya uğrayarak hafif şekilde yaralandılar.

TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİNDEN KINAMA!

Yaşanan bu olayın ardından Trabzon Gazeteciler Cemiyeti bir açıklama yaparak olayı kınadı.

Yapılan açıklamada, "Trabzon’umuz, güvenilir ve yaşanabilir bir kenttir. Ancak her yerde olabileceği gibi Trabzon’da da zaman zaman münferit olaylar olabilmekte, bu da hepimizi son derece üzmektedir.  

Dün gece, şehrin en işlek yerinde Uzunsokak’ta hangi sebeple çıktığını bilmediğimiz bir olay yaşanmıştır. Üstelik bu, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yaklaşık 1.500 sporcunun ilimizde bulunduğu bir zamanda gerçekleşmiştir.  

Bunun üzüntüsünü yaşarken, olay yerinde görev yapan gazeteci arkadaşlarımız Haber61.net haber sitesinden Şükrü Üçüncü ve Karadeniz’in Sesi Gazetesinden Ali Tiritoğlu’nun fiili saldırıya uğraması, bizi derinden yaralamıştır.

Bu menfur olayı kınıyor, zaten zor şartlar altında mesleğini icra etmeye çalışan meslektaşlarımıza yapılan saldırının son olmasını temenni ediyoruz. Keyfiyeti kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadelerine ver verildi.

Bizde Haber61.net ailesi olarak Muhabir arkadaşlarımıza yapılan saldırıyı kınıyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel