Haber61'e sanal saldırı!

‘Yine Katırcı Fincanlarını Ürküttük’ yine sanal saldırılar başladı. Size ulaşmamızı engellemek isteyenler yine iş başında.Sitemizin yayın akışını sağlayan sunucumuz, 1 Şubat 2013 günü saat 13:15 sularında  yine sanal saldırıya maruz kaldı.Kim veya kimler

Haber61'e sanal saldırı!

‘Yine Katırcı Fincanlarını Ürküttük’ yine sanal saldırılar başladı. Size ulaşmamızı engellemek isteyenler yine iş başında.

Sitemizin yayın akışını sağlayan sunucumuz, 1 Şubat 2013 günü saat 13:15 sularında  yine sanal saldırıya maruz kaldı.

Kim veya kimler tarafından yapıldığı henüz tespit edilemeyen sanal saldırılarla, bizi susturacağını zannedenler bu alçakça emellerine asla ulaşamayacaklardır.

 Trabzonspor’da yaşanan her olağanüstü durum sonrası haber61net’e karşı bu tür ahlaksızca girişimlerin olması da bir hayli manidardır.

Haber61.net  bu sanal saldırılar karşısında asla yılmayacaktır.

Daha öncede denediler,susturamadılar.

Susturamayacaklar, susmayacağız…

Bizleri alçakça yapılan bu saldırı ile susturmayı deneyenlerle  ilgil olarak daha önce de olduğu gibi  hukuki girişimlerimiz de sürecektir.

Haber61net  gerekli düzenlemelerle kısa süre aradan sonra sizlere yeniden ulaşmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel