Haber61'e onur ödülü

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti 2013 Yılının Başarılı Gazetecileri ödül törenine Trabzon Vali Yardımcısı Şükrü Kara, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Or

Haber61'e onur ödülü

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti 2013 Yılının Başarılı Gazetecileri ödül törenine Trabzon Vali Yardımcısı Şükrü Kara, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras başta olmak üzere çok sayıda protokol mensubu ve davetli katıldı.

Haber61’in Genel Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu, Trabzon  basınına vermiş olduğu 25 yılın hizmetinden ötürü cemiyet tarafından onur ödülüne laik görüldü.

HABER61 İLK OLDU

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir, “ Trabzon Basını son zamanlarda öyle bir gelişiyor ki, İnternet medyasında Türkiye’de en önde il olarak Haber61 ile başlayan internet haberciliği hayatı diğer internet haberciliği siteleri ile hızla büyümeye devam ediyor. Haber61, 500 bin tıka cıkmış. Bu ülke genelinde önemli bir gelişimedir.” Dedi.

KAYACIK UNUTULMADI

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle 21 Nisan'da hayatı kaybeden TGC üyesi ve NTV Doğu Karadeniz temsilcisi Ahmet Kayacık da törende anıldı. Üzerinde fotoğrafının yer aldığı ‘Kayacık gülümsemeni özleyeceğiz. Seni hiç unutmayacağız. Dostların’ yazılı pankart salona asıldı. Törende Kayacık anısına 1 dakikalık saygı duruşunda da bulunuldu. Ayrıca TGC tarafından Sanat Ödülü'ne layık görülen müzisyen Apolas Lermi’nin vereceği mini konser de Ahmet Kayacık'a saygı olarak iptal edildi.

dsc_9809---kopya.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel