Haber61'den Vali Öz’e ziyaret

Haber61 ailesi olarak, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret ederek, bir süre önce atandığı görevinde başarılar diledik.Haber61 Genel Müdürü Ergün Hardaloğlu, Genel Koordinatör Orhan Çavuşoğlu, Haber Müdürü Doğan Alayoğlu ve muhabirlerimizden

Haber61'den Vali Öz’e ziyaret

Haber61 ailesi olarak, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret ederek, bir süre önce atandığı görevinde başarılar diledik.

Haber61 Genel Müdürü Ergün Hardaloğlu, Genel Koordinatör Orhan Çavuşoğlu, Haber Müdürü Doğan Alayoğlu ve muhabirlerimizden Emrah Paça ile Emine Çakır’ın bulunduğu ziyarette Vali Öz’le kısa bir sohbet gerçekleştirdik.

Vali Öz sohbetimizde, Trabzon’a artık alıştığını belirterek kültürüyle, insanıyla, yaşamıyla renkli ve bir o kadar da sıcak bir şehirle karşılaştığını söyledi. Yoğun bir dönemde olduklarını vurgulayan Vali Öz Trabzon için çalışmaların da bu tempoda devam ettiğini sözlerine ekledi.

Haber61’i yakından takip ettiğini belirten Vali Öz son olarak Haber61 ailesine başarı dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel