Gürcistan vatandaşının sır ölümü

 Artvin'in Hopa ilçesinde Gürcistan vatandaşı Menab Nızharadze (35) konakladığı otel odasında ölü bulundu. Otel çalışanlarının durumu polise bildirmesi sonrası otele gelen Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, ölüm nedeninin tespit edilebilmes

Gürcistan vatandaşının sır ölümü

 

Artvin'in Hopa ilçesinde Gürcistan vatandaşı Menab Nızharadze (35) konakladığı otel odasında ölü bulundu. Otel çalışanlarının durumu polise bildirmesi sonrası otele gelen Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için geniş çaplı araştırma yaptı.

Ölüm olayı ile ilgili Hopa Cumhuriyet Savcılığı da soruşturma başlattı. Otele gelen Cumhuriyet savcısı ölüm olayı ile ilgili ilk çalışmasını yaptıktan sonra yabancı uyruklu şahsın cesedini kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Olayla ilgili çalışmalarını derinleştiren asayiş büro ekipleri otel çalışanlarının ifadesini aldı ve çevrede bulunan güvenlik kamera kayıtlarını da topladı. Soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel