Gurbette Trabzon'u sarsan cinayet

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde bir kişi şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eşini kadın sığınma evinde çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. Düsseldorf şehrinde yaşayan ve bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Hamdi Bayraktar’dan

Gurbette Trabzon'u sarsan cinayet

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde bir kişi şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eşini kadın sığınma evinde çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. 

Düsseldorf şehrinde yaşayan ve bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Hamdi Bayraktar’dan (30) boşanan 2 çocuk annesi Necla Bayraktar (28) geçtiğimiz gün Düesseldorf şehrinde kaldığı kadın sığınma evine gelen eşi tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürüldü.

Alkol ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen Hamdi Bayraktar’ın kadın sığınma evinin yerini öğrenerek dün eşinin kaldığı eve geldiği, cinayeti de 2 çocuğunun gözleri önünde evin mutfağında işlediği öğrenildi.

Öte yandan Necla Bayraktar’ın Trabzon’un Şalpazarı ilçesi Geyikli beldesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel