Günnar’dan Çaykara Çıkarması !..

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Çaykara’da olduğu gibi tüm ilçelerimizde de vatandaşlarımızla birebir görüşerek sıkıntılarını dinliyor ve çözüm noktasında gerekli adımları hep birlikte atıyoruz” dedi. GÜNNAR: “ÇAYKARA İLÇE TEŞKİLATIMIZ BÜYÜK

Günnar’dan Çaykara Çıkarması !..

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Çaykara’da olduğu gibi tüm ilçelerimizde de vatandaşlarımızla birebir görüşerek sıkıntılarını dinliyor ve çözüm noktasında gerekli adımları hep birlikte atıyoruz” dedi. 

GÜNNAR: “ÇAYKARA İLÇE TEŞKİLATIMIZ BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATIYOR”
 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, beraberindeki İl Başkan yardımcıları Köksal Boz, Mustafa Yanmış, İl yönetim kurulu üyeleri İsmail Hakkı Gümüş, Mustafa Usta ve Aytaç Beder ile birlikte Çaykara İlçe teşkilatını ziyaret etti.
 
Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Günnar “ Bu ziyaretlerle teşkilatlarımızın ve belediye başkanlarımızın çalışmalarını, hükümetimizce ilçelerimizde yapılan yatırımları yerinde ve yakından inceleme fırsatı buluyoruz.
Vatandaşlarımızla birebir görüşerek sıkıntılarını dinliyor ve çözüm noktasında gerekli adımları hep birlikte atıyoruz. Vatandaşımız da bizlerle memnuniyetlerini paylaşıyorlar. Çaykara ilçe teşkilatımız büyük başarılara imza atıyor. Tüm teşkilat mensuplarımız var gücü ile çalışmakta. Allah onlardan razı olsun. Önümüzde önemli bir seçim süreci var.
 
Önce yerel seçimler ardından Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler.  Bu sürecide en iyi şekilde çalışarak başarımızı bir kez daha kanıtlayacağız. Sizlere güvenim tam” diye konuştu. 
 
ŞİMŞEK: “ÇAYKARAMIZI AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ”
 
Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek’te konuşmasında AK Parti olarak Çaykara da yerel seçimlerde yüzde 50, genel seçimlerde yüzde 70, ve referandumda yüzde 83 oranında oy aldıklarını hatırlatarak “ Bizler çıtayı her zaman yüksek tuttuk.
 
Önümüzde il başkanımızın dediği gibi yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bundan sonrada yapacağımız çalışmalar sonucunda bu çıtayı daha da yukarılara taşıyacağız. Cumhurbaşkanlığı ve ardından yapılacak genel seçimlerde başarılı olmak için ilk olarak yerel seçimlerde Çaykaramızı AK Belediyecilikle tanıştırmamız gerekmekte.
 
Bu nedenle öncelikli hedefimiz yerel seçimler. Yerel seçimde elde edeceğimiz başarı diğer seçimlere de sirayet edecektir. Bunu başaracak güçteyiz ve başaracağız. İl başkanımız bizlere her zaman destek olmakta ve çalışmalarımızda yanımızda bulunmakta. Bizlerde kendisine çok güveniyor onun başarılarıyla övünüyoruz” dedi. 
 
AYGÜN: “TELEFERİK VE KONGRE MERKEZİ PROJELERİ HAYATA GEÇİYOR”
 
Çaykara’ın Uzungöl Beldesi Belediye Başkanı Abdullah Aygün, çalışmaları hakkında bilgiler verirken Uzungöl ile Garester Yaylası arasında kurmayı planladıklarını, teleferik projesini uzun uğraşlar sonucunda hayata geçirme aşamasına geldik. "25 Mart’ta temelini atacağımız teleferiğimizi 1.5 yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz.
 
Beldemizin benzersiz doğasını teleferikten çok daya iyi şekilde görecek kişiler, eminim Uzungöl'e bir kez daha hayran kalacaktır. Ayrıca, Kuveytli bir iş adamı, 14 milyon lira yatırımla kongre merkezi kuracak. İl başkanımız Sn. Adnan Günnar da bu yatırımların Uzungöl’e gelmesi için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Bu anlamda kendilerinde teşekkür ediyorum” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel