Günnar ve ekibi Vakfıkebir'de

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve ekibi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.  Beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Vakfıkebir Belediye Baş

Günnar ve ekibi Vakfıkebir'de
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve ekibi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi. 
 
Beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ile birlikte ilçeyi gezen Başkan Günnar, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek Başkan Erdoğan’in Cumhurbaşkanı seçilmesi için oy istedi. Başkan Günnar, gördüğü ilgi karşısında memnun olduğu gözlenirken, Başbakan Erdoğan’ın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde inşallah 12. Cumhurbaşkanı olarak Türkiye’ye hizmet edeceğini vurguladı.
Başkan Günnar ve beraberindekiler vatandaşlara Başbakan Erdoğan’ın ismi yazılı kalem ve şapka hediye ederken daha sonra ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel