Günnar TÜMSİAD'ı ziyaret etti

 AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar beraberindeki İl Başkan yardımcıları Köksal Boz ve Hayati Er ile birlikte Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. Trabzon’un ve bölgen

Günnar TÜMSİAD'ı ziyaret etti

 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar beraberindeki İl Başkan yardımcıları Köksal Boz ve Hayati Er ile birlikte Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. 

Trabzon’un ve bölgenin, sorunları ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar “Bizler sivil toplum kuruluşlarına çok önem veriyoruz. Ülkemizin geleceği bu tür dernek ve STÖ’lerden geçmekte. Sizlerde bu anlamda çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Diğer sivil toplum kuruluşları gibi TÜMSİAD'ı da yakından takip ediyoruz. TÜMSİAD'ı hem Trabzon’da hem de yurt genelinde yapmış olduğu faaliyetlerden dolayı tebrik ediyorum. Bizler siz değerli işadamlarımızın getireceği önerileri öncelikli olarak dikkate alıyoruz, almaya da devam edeceğiz” dedi.

TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca’da TÜMSİAD Trabzon şubesi faaliyetleri ve bölge ekonomisi hakkında bilgi vererek TÜMSİAD’ın 2005 yılında kurulduğunu, şu an itibariyle 40'ı aşkın yurt içi ve 5 yurtdışı şubesiyle 8 Bin 500 üyeye ulaştığını söyledi. Atmaca , Trabzon TÜMSİAD Şubesi'nin de 2010 yılı Nisan ayı itibariyle faaliyete geçirilerek çalışmalarına başladığını bu süre içerisinde üyelerine yönelik yurt dışı seyahatleri ve eğitim seminerleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Atmaca, AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’a Trabzon’un ve bölgenin, sorunları ve çözüm önerileri hakkında TÜMSİAD olarak hazırladıkları dosyayı da sunarak “Trabzon da ortaklık kültürünün yerleştirilmesi konusunda biz sivil toplum kuruluşlarına çok iş düşmektedir. Bu anlamda Kent konseyinin daha aktif halde çalışması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu. 

Ziyaret anısına TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’a plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel