Günnar: Başbakanımızın Trabzon’la övünmesi

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, en son katıldığı il başkanları toplantısında Genel Başkanları, Başbakan Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın yerel seçimlerde Türkiye 5.si olan Trabzon’dan övgüyle bahsedip, tüm teşkilata teşekkür ettiğini belirterek

Günnar: Başbakanımızın Trabzon’la övünmesi

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, en son katıldığı il başkanları toplantısında Genel Başkanları, Başbakan Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın yerel seçimlerde Türkiye 5.si olan Trabzon’dan övgüyle bahsedip, tüm teşkilata teşekkür ettiğini belirterek “Bu bizim için en büyük onurdur” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

GÜNNAR:” BAŞBAKANIMIZ TRABZON TEŞKİLATINDAN ÖVGÜYLE BAHSETTİ”

AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca düzenlenen akşam yemeğine AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in yanı sıra yeni ve eski il yöneticileri belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar “ Hepinizden Allah razı olsun. Tartışmasız bir seçim geçirdik ve sayın başbakanımızın yüzünü güldürdük. Sayın Başbakanımız İl Başkanları toplantısında Ordu’da 20’de 20 yaptığını anlatırken bir anda Trabzon dedi ve dinamizminiz beni bahtiyar eyledi mutlu eyledi. Bütün teşkilatıma teşekkürlerimi sunuyorum dedi. Bu bizim için en büyük onurdur.

Bu partinin kuruluşundan bugüne emek veren tüm kardeşlerime şükranlarımı arz ediyorum. Bu başarı sizlerin eseridir. Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunlara yine dur diyeceğiz. Allah’ın izniyle de yine cumhurbaşkanlığında hayırlı sonuçlar görmeye bu sonuçlarla muhaffak olmaya Allah nasip eylesin. Bir hastanın, yolcunun, samimiyetle ettiği duadan Allah razı olsun.

Bizim tek hedefimiz hizmet etmektir. Hizmet etmek çok zordur. Vefekar ve cefakar teşkilatımızla birlikte çalıştık. Yüzümüz ak olsun diyorum.  Bu seçimde yükümüz ağırlaştı. Bundan sonra daha çok çalışıp daha çok gayret edeceğiz. Allah rızası için çalışacağız. Birilerinin menfaati için milletin menfaati ile oynanmayacak. Bildiğiniz doğrulardan ayrılmayın. Ölümlü dünya. Biz kardeşiz. El birliği ile kararlılıkla kardeşliğimizi devam ettireceğiz. Trabzon’da AK Parti teşkilatlarında müthiş bir huzur var. Bu huzuru sizler sağlıyorsunuz. Bu huzuru bozmak isteyenlere hiç kimse izin vermesin” dedi.

KESKİN: “CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE DE BAŞARI ELDE EDECEĞİZ”

AK Parti kurucu il başkanı Av. İbrahim Keskin’de konuşmasında seçimlerden büyük bir başarıyla çıktıklarını ifade ederek “ Bu başarıda teşkilat mensuplarımızın çok büyük katkısı vardır. Allah hepsinden razı olsun. Bu birlik ve beraberlik tablosu içersinde önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinden de istediğimiz sonucu alacağımızdan hiç şüphem yok” dedi.

KINALI: “BU BAŞARININ ÖNEMLİ AKTÖRÜ TEŞKİLATIMIZDIR”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’ ise Türkiye’de önemli bir sonuç aldık. Bu sonucun önemli aktörü kuşkusuz Sayın Başbakanımız ve sonra sizlersiniz. Biz hep birlikte başardık. Yeni bir yola başlamış bulunmaktayız. Hepimizin Allah yardımcısı olsun” diye konuştu.

GENÇ : “LİDERİMİZİN ÖNDERLİĞİNDE TEŞKİLATIMIZIN GÜCÜ BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR”

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’te konuşmasında “Genel Başkanımızın liderliğinde önderliğinde 2001 yılında başlayan hizmet yürüyüşümüz her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Bu hizmet yürüyüşünde aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde olan bu hizmet kervanının içinde bu memleketin güzel insanlarına hizmet etmeyi Cenab-ı Allah bizlere nasip etti. Şimdi de Trabzon’umuzun büyükşehir olmasının ardından merkez ilçemiz olarak kurulan Ortahisar Belediye Başkanlığı nasip oldu. Bu nasibin tecellisinde sizlerin, teşkilatımızın büyük emeği vardır. Ortahisar Belediye Başkanlığı olarak AK Kadrolarla Trabzon’a en iyi hizmeti yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler