Gündoğdulu afetzedelere müjde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Başbakanlık Afet ve Acil Durum Başkanlığı tarafından, Rize’nin Gündoğdu beldesinde geçtiğimiz Ağustos ayında yaşanan afette zarar gören ve hayatlarını kaybeden afetzedelerin ailelerine ödenmek üzere Rize Valil

Gündoğdulu afetzedelere müjde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Başbakanlık Afet ve Acil Durum Başkanlığı tarafından, Rize’nin Gündoğdu beldesinde geçtiğimiz Ağustos ayında yaşanan afette zarar gören ve hayatlarını kaybeden afetzedelerin ailelerine ödenmek üzere Rize Valiliği’ne 5 milyon 250 bin TL gönderildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile bayram öncesi Gündoğdulu yaklaşık bin civarında afetzedeye ödenmek üzere Rize Valiliği’ne 5 milyon 250 bin TL afet yardımı gönderildi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, “Başbakanlık Afet ve Acil Durum Başkanlığı tarafından Gündoğdu Beldemizde yaşanan afetten hayatlarını kaybetmiş vatandaşlarımızın yakınlarına, afette ev ve iş yerleri yıkılan hasar gören yaklaşık bin civarındaki vatandaşımıza ödenmek üzere valiliğimize 5 milyon 250 bin TL gönderildi. Yardım yapılacak afetzedelerin belirlenmesi ve yardım miktarlarının tespiti için plan çalışmaları sürüyor. Ödeme planını bayramdan önce tamamlayarak afetzedelere ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel