Gündemden düşmeyen hastaneden açıklama

Haber61.Net – Haber Servisi – Bir süredir Trabzon basının yakından takip ettiği Yıldızlı Güven Hastanesi  ile Büyükşehir Belediye Başkanı arsındaki ticari ilişikleri nedeni ile hastane yönetimi adına hastane sahibi Hasan Güven kamuoyunu bilgilendirmek üze

Gündemden düşmeyen hastaneden açıklama

Haber61.Net – Haber Servisi Bir süredir Trabzon basının yakından takip ettiği Yıldızlı Güven Hastanesi  ile Büyükşehir Belediye Başkanı arsındaki ticari ilişikleri nedeni ile hastane yönetimi adına hastane sahibi Hasan Güven kamuoyunu bilgilendirmek üzere haber61.Net açıklamada bulundu.

Güven, “Son günlerde Trabzon basınında şahsımla ve sahibi olduğum hastanenin ile ilgili çıkan ve kamuoyunun yakından takip ettiği gelişmelerle ilgili olarak açıklama yapmak zorunluluğunda kendimi hissettim. Bir haftadır basın mensupları tarafından sürekli olarak aranıyorum ve sıkça aynı soruları bana soruyorlar.

Ancak sorulan sorulara verilen cevaplara verilen cevaplar farklı şekilde haberleşerek şahsımla ilgili kamuoyu yanlış bilgilendiriliyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile yıldızlı güven Hastanesi arasında bir ticari ilişki gerçekleşti ve bu sona erdi. Bazı gazetelerde çıkan haberlerin çoğunluğunda yapılan açıklamalar benimle alakalı değildir. Başkan Gümrükçüoğlu ile aramızda güvene dayalı bir ticari ilişki iyi yada kötü şahsımız ile alakalı bir durumdur. Bu ilişkide sona ermiştir. Hastanemizin başkana olan borcu ödenmiştir.Tek kuruş borcumuz kalmamış hesaplaşarak ayrıldık.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler