Gümüşhane'yi kar vurdu

 Gümüşhane'de kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkilerken çiçek açan kayısı, erik ve bademlerin donma tehlikesi ile karlı karşıya olduğu belirtildi. Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan,  yaptığı açıklamada, kendilerine kapalı köy yolu

Gümüşhane'yi kar vurdu
 Gümüşhane'de kar yağışı günlük hayatı olumsuz etkilerken çiçek açan kayısı, erik ve bademlerin donma tehlikesi ile karlı karşıya olduğu belirtildi.
 
Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan,  yaptığı açıklamada, kendilerine kapalı köy yolu ihbarı gelmediğini ancak ekiplerin hazır bekletildiğini söyledi.
 
Karayolları yetkilileri ise Gümüşhane - Trabzon Karayolunun 2 bin 100 rakımlı Zigana Dağı Geçidi'nde ulaşımda sorun yaşanmadığını, ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek sürücülere yanlarında çekme halatı ve zincir bulundurmaları uyarısında bulundu..
 
Öte yandan kar yağışının meyve bahçelerinde etkili olduğu, çiçek açan kayısı, erik ve bademlerin donma tehlikesi ile karlı karşıya olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel