Gümüşhane'ye yatırım müjdesi!

Gümüşhane il, ilçe, belde ve köylerinde kullanılmak üzere belediyelere ve Özel İdare’ye 7 Milyon 558 bin liralık ek ödenek çıkarıldı. AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Feramuz Üstün ve Doç. Dr Kemalettin Aydın Gümüşhane il, ilçe, belde ve köylerinin ihti

Gümüşhane'ye yatırım müjdesi!

Gümüşhane il, ilçe, belde ve köylerinde kullanılmak üzere belediyelere ve Özel İdare’ye 7 Milyon 558 bin liralık ek ödenek çıkarıldı. 

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Feramuz Üstün ve Doç. Dr Kemalettin Aydın Gümüşhane il, ilçe, belde ve köylerinin ihtiyaçlarının karşılanması için genel ödenek yatırımlarının dışında kurumların takdir yetkisinde bulunan yatırım ödeneklerini Gümüşhane’de yatırıma dönüştürmeye devam ediyor.

Nüfusa oranla Türkiye’nin en çok yatırım alan illerinde ilk sırada yer alan Gümüşhane için durmadan ve yorulmadan çalışmaya ve yatırım almaya devam edeceklerini belirten Milletvekilleri Aydın ve Üstün “2015 yılı genel ödenekten ilimiz bu yıl da aslan payını almıştır. Genel ödeneğe ek olarak 2015 yılında 15 milyondan fazla ilave ödenek gönderildiğini ve bu ödeneklerle yatırım programlarının dışında yıl içinde belirlenecek olan ihtiyaçlar için bu ödenekler kullanılacak. İlbank kanalıyla alınan 7 milyon 558 bin liradan ‘Kürtün İçme Suyu İnşaatı için 233 Bin TL, Kürtün Belediye İşhanı için 1 Milyon TL, Şiran Yeşilbük Beldesi Harita Yapım işi için 65 Bin TL, Kelkit Gümüşgöze Beldesi Alt Yapı ve Çevre Düzenlemesi için 410 Bin TL, Şiran Babuş Köyü Kanalizasyonu Yapımı için 72 Bin TL, Kelkit Sadak Köyü Cami Onarımı için 80 Bin TL’ kullanılacak” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel