Gümüşhane'ye 36 Hekim atanacak

İl Sağlık Müdürü Emre Boşnak, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Gümüşhane'yi ziyaretinde talep ettikleri hekim kadrolarını büyük ölçüde aldıklarını belirtti. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi sitesinde 36

Gümüşhane'ye 36 Hekim atanacak
İl Sağlık Müdürü Emre Boşnak, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Gümüşhane'yi ziyaretinde talep ettikleri hekim kadrolarını büyük ölçüde aldıklarını belirtti.
 
Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi sitesinde 36 hekimin göreve başlayacağını öğrendiklerini dile getiren Boşnak, "Açılan kadrolar bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Yakın bir zamanda ilimizde doktor eksikliğinden kaynaklanan hiçbir sorun kalmayacak. Gelecek arkadaşlarıma şimdiden hayırlı olsun diyorum" dedi.
 
Pratisyen hekimler Gümüşhane Devlet Hastanesi, İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi, Kelkit Devlet Hastanesi, Kelkit Toplum Sağlığı Merkezi, Köse Devlet Hastanesi, Kürtün Devlet Hastanesi, Gümüşhane Merkez Toplum Sağlığı Merkezi, Şiran Devlet Hastanesi, Torul Devlet Hastanesi ve Şiran Toplum Sağlığı Merkezinde görevlendirilecek.
 
Uzman hekim olarak da Kelkit Devlet Hastanesine çocuk sağlığı ve hastalıkları, nöroloji ve radyoloji uzmanı, Gümüşhane Devlet Hastanesine deri ve zührevi hastalıklar, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, göğüs hastalıkları, göz hastalıkları, kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı atanacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler