Gümüşhane'nin Emniyet Müdür belli oldu

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Orhan Kar, görevi eski İl Emniyet Müdürü Ahmet Can'dan devraldı.  Gümüşhane İl Emniyet Müdürü iken 13 Mayıs 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel M

Gümüşhane'nin Emniyet Müdür belli oldu
Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Orhan Kar, görevi eski İl Emniyet Müdürü Ahmet Can'dan devraldı.
 
 Gümüşhane İl Emniyet Müdürü iken 13 Mayıs 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Ahmet Can'ın, görevini yeni İl Emniyet Müdürü Orhan Kar'a devretmesi sebebiyle, emniyetin Brifing Salonu'nda devir- teslim töreni düzenlendi.
 
Törende konuşan Can, görevde bulunduğu bir yılın hızlı şekilde geçtiğini ve nöbeti yeni İl Emniyet Müdürü Orhan Kar'a devretmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, Kar'a başarılar diledi.
 
Kar, konuşmaların ardından Gümüşhane'ye yaptığı hizmetlerden dolayı Can'a plaket verdi. Kar daha sonra görevi Can'dan devraldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel