Gümüşhaneliler‘in dev buluşması

İstanbul’da bir araya gelen Gümüşhaneli işadamı, milletvekili ve bürokratlar hem hasret giderdi hem de Gümüşhane’nin başarı ve sorunlarını konuştu. Yurdun dört bir yanından gelen davetliler, Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig’de oynayan Gümüşhane-Torul G

Gümüşhaneliler‘in dev buluşması

İstanbul’da bir araya gelen Gümüşhaneli işadamı, milletvekili ve bürokratlar hem hasret giderdi hem de Gümüşhane’nin başarı ve sorunlarını konuştu. Yurdun dört bir yanından gelen davetliler, Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig’de oynayan Gümüşhane-Torul Gençlerbirliği takımına maddi destek istedi.

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) ve Gümüşhane Valiliği, Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda dün akşam yemekli bir toplantı düzenledi. Davete Türkiye’nin dört bir tarafından Gümüşhaneli işadamları, milletvekilleri ve Gümüşhane’de görev yapan bürokratlar katıldı. Geceye GÜSİAD Onursal Başkanı Aydın Doğan, özel nedenlerden dolayı katılmadı.

 Davete, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Gümüşhane Ak Parti milletvekileri Kemalettin Aydın ile Feramuz Üstün, eski Adalet Bakanlarından Mahmut Oltan Sungurlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, GÜSİAD Genel Başkanı Doç. Dr. Kenan Aydın, işadamı Ata Paşabeyoğlu ve Erdal Erdoğdu katıldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de geceye çelenk gönderdi.

GÜSİAD Genel Başkanı Kenan Aydın, yaptığı açılış konuşmasında "Burada buluşmamızın iki amacı var. Birincisi yeni atanan valimize ve milletvekillerimize hayırlı olsun demek. İkincisi ise Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig’de şehrimizi başarılı bir biçimde temsil etmekte olan Gümüşhane-Torul Gençlerbiriği Voleybol kulübüne destek sağlamak. Şu ana kadar destekleriniz için teşekkür ederiz. Bundan sonra da takımımızı yalnız bırakmayacağınıza eminiz" dedi.

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda ise şöyle konuştu:

"Gümüşhane, insan dokusuyla örnek gösterilecek yerlerden biri. Gümüşhane’ye hizmetlerimiz devam ediyor. Demiryolu ve ipekyolu konusunda iki versiyonlu bir çalışma gerçekleştirilmektedir. Gümüşhane’de ihtiyaç çok. Bir proje havuzu oluşturduk. 50 bin TL’den 1 milyon TL’ye kadar olan farklı ihtiyaçları belirledik. Yardımlarınızı bekliyoruz. Voleybol takımımızla ilgili çalışmalar iman gücüyle gidiyor. En üst düzeyde katkı bekliyoruz"

Ebru sanatçısı Özlem Arslan’ın yaptığı ebru işleme Vali Yusuf Mayda’ya hediye edildi. Gecede Gümüşhane-Torul Gençlerbirliği Voleybol takımı için yardım toplandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde davetliler, müzik eşliğinde sohbet edip hasret giderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel