Gümüşhaneliler Ankara'da buluşacak

Ankara’da bu yıl 3. kez düzenlenecek olan “Gümüşhane Tanıtım Günleri” için Ankara Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Başkanı Hamdi Arslan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda’yı Makamında ziyaret etti. Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Dernekleri Federasyonu (GÜD

Gümüşhaneliler Ankara'da buluşacak

Ankara’da bu yıl 3. kez düzenlenecek olan “Gümüşhane Tanıtım Günleri” için Ankara Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Başkanı Hamdi Arslan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda’yı Makamında ziyaret etti. 

Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Dernekleri Federasyonu (GÜDEF) ile ortaklaşa organize edilen ve Gümüşhane Belediyesi, Gümüşhane Üniversitesi, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası, Gümüşhane Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği, İlçe Kaymakamlıkları, İlçe Belediyeleri, Belde Belediyeleri ve Sivil Toplum Örgütlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek “3.Gümüşhane Tanıtım Günleri” için çalışma toplantısı Valilik makamında yapıldı.
 
Toplantıya Gümüşhane Dernekler Federasyonu(GÜDEF) Başkanı Hamdi Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Şahin, Salih Topçu ve Vali Yardımcısı Recai Karal katıldı.
Toplantıda 23-26 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 3. Kez düzenlenecek olan Tanıtım günleri için görüş alış verişinde bulunuldu.
Tanıtımın çeşitli platformlarda yapılmasının daha etkili olduğunu belirten Vali Mayda “Geçen yıl ve ondan önceki yıl gerçekleştirdiğimiz ve çok faydalı olduğunu düşündüğümüz Ankara Tanıtım Günlerinin bu yıl inşallah üçüncüsünü gerçekleştireceğiz.
 
İlimiz gerçekten tanıtılacak çok sayıda değeri ve ürünü barındırıyor. Organik ve doğal ürünleriyle olduğu kadar tarihi ve turistik yerleriyle de tanıtılmaya değer bir yerdir Gümüşhane. Biz bu tür etkinlikleri ilimizin tanıtımına yönelik fırsatlar olarak görüyoruz en iyi şekilde icra edip tanıtıma katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel