Gümüşhaneli polisin ailesi konuştu!

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü tarafından Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na düzenlenen baskında şehrin başka bölgesine nakledilen konsolosluğu korumakla göreli özel harekat polisi Zafer Yıldız'ın, Gümüşhane'de yaşayan ailesi, gelişmeleri en

Gümüşhaneli polisin ailesi konuştu!
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü tarafından Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na düzenlenen baskında şehrin başka bölgesine nakledilen konsolosluğu korumakla göreli özel harekat polisi Zafer Yıldız'ın, Gümüşhane'de yaşayan ailesi, gelişmeleri endişeyle takip ediyor.
 
Şiran ilçesinin Merkez Mahallesi'nde yaşayan Yıldız'ın babası Şükrü Yıldız, yaptığı açıklamada, oğluyla salı günü görüştüğünü belirterek, "IŞİD militanları tarafından baskın yapılarak Musul Başkonsolosluğundan kaçırıldığını duydum. Bir an önce kurtarılıp getirilmesini istiyoruz. Dışişleri Bakanlığımızdan ricamız budur" dedi.
 
Yıldız, Zafer Yıldız'ın annesi Gülcihan ve eşi Banu Yıldız'ın olaydan dolayı psikolojilerinin son derece çok kötü olduğunu da söyledi.
 
-Geçici görevle gönderilmiş
 
İlçede oto lastiği tamirciliği yapan Yıldız'ın ağabeyi Sefer Yıldız ise kardeşinin nisan ayının dördünde geçici görevle Musul'a gönderildiğini ifade ederek, "Zaten 3 aylık görev için gitmişti. 2 ay,15 gün oldu gideli. Gelmesine 18 gün kala bu acı haberi aldık. Anne ve babamızın sağlık sorunları var, bu olayla daha da rahatsız oldular" diye konuştu.
 
Kardeşinin 15-16 yıldır polislik yaptığını anlatan Yıldız, "Trabzon'da görev yapıyordu. Kardeşimin 7 ve 4 yaşlarında 2 erkek çocuğu var. Zafer'in ailesi Trabzon'daydı. Olay olduktan sonra Şiran'a, yanımıza geldiler. En son salı gecesi görüştük. Bir gün sonra kaçırıldılar. Temennimiz sesini duymak. Onları önce Allah'a, sonra devletimize emanet ettik. Devletimizden isteğimiz, kaçırılan herkesi kurtararak ailelerine teslim etmeleri. Kardeşimizin bir an önce sesini duymak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Yıldız'ın eşi Banu Yıldız, olaya ilişkin konuşmak istemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel