Gümüşhane'li mahkum ölü bulundu

 Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi'nde yatan bir mahkum ölü bulundu. Gasp suçundan 3 yıldır cezaevinde yatttığı öğrenilen Çetin Balık'ın (25), cansız bedeni gardiyanlar tarafından asılı olarak bulunduğu öğrenildi. Balık'ın cenazesi Kocaeli Üniversitesi Umutt

Gümüşhane'li mahkum ölü bulundu

 

Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi'nde yatan bir mahkum ölü bulundu. Gasp suçundan 3 yıldır cezaevinde yatttığı öğrenilen Çetin Balık'ın (25), cansız bedeni gardiyanlar tarafından asılı olarak bulunduğu öğrenildi. Balık'ın cenazesi Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Balık'ın İstanbul Alemdağ'da yaşayan annesi Hamiyet Özden, oğlunu görmek üzere İstanbul'dan İzmit'e geldi. Henüz yoldayken cezaevi müdürü tarafından aranarak acı haberi alan anne, bunun üzerine cezaevi yerine oğlunun cenazesinin bulunduğu Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti.
 
Hastane önünde büyük üzüntü yaşayan ve oğluyla bugün görüşmeye hazırlanırken ölüm haberini aldığını söyleyen anne Hamiyet Özten, "Oğlumun bir sorunu yoktu. En son 300 lira borcu olduğunu söyledi. Ben sokaklarda mendil satarak para kazanıyorum. Oğluma bir kısmını ödeyebileceğimi söyledim. Orada uyuşturucu ve at yarışı gibi şans oyunları oynadığından bu borçları yaptığını düşünüyorum" diye konuştu.
 
Oğlunun cenazesini alan anne, şu iddiada bulundu: "Bir sağlık problemi yoktu. Akli dengesi yerindeydi. Bana, arkadaşlarına 300 lira borcu olduğunu söyledi. Ben de tamam oğlum ben sana para göndereceğim dedim. Bugün kendisini ziyarete gidiyordum. Arabadayken cezaevi müdürü aradı. Çetin'i kaybettiğimizi ve buraya gelmem gerektiğini söyledi."
 
Çetin Balık'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Gümüşhane'ye gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel