Gümüşhane'de yaralandılar Trabzon'a getirildiler

Gümüşhane-Erzincan karayolunda istinat duvarına çarpan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.  Edinilen bilgiye göre Erzincan ilinden Kelkit’e seyir halinde olan Ercan Özbek (54) yönetimindeki 29 DE 531 plakalı otomobil, ilçeye bağlı Tütenli köyü yakınların

Gümüşhane'de yaralandılar Trabzon'a getirildiler
Gümüşhane-Erzincan karayolunda istinat duvarına çarpan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. 
 
Edinilen bilgiye göre Erzincan ilinden Kelkit’e seyir halinde olan Ercan Özbek (54) yönetimindeki 29 DE 531 plakalı otomobil, ilçeye bağlı Tütenli köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki istinat duvarına çarptı.
Kazada sürücü Özbek, eşi Suna (60) ve oğlu Arif Özbek yaralandı. Sürücü Ercan Özbek ile oğlu Arif Özbek kazayı taktıkları emniyet kemeri sayesinde hafif sıyrıklarla atlatırken, Suna Özbek, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Görgü tanıkları, uçuruma düşmek üzereyken yol kenarındaki istinat duvarına çarparak durabilen araçta bulunan sürücü ve yolcunun emniyet kemerinin bağlı olmasının hayatlarını kurtaran en önemli etken olduğunu ifade etti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler