Gümüşhane'de sokaklara gül kokusu

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak şehrin tüm caddelerini gül yağı esansı ile bezedi. Belediye Temizlik İşleri ekipleri tarafından özel bir cihazla caddelere gül kokusu yayılırken, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın a

Gümüşhane'de sokaklara gül kokusu

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak şehrin tüm caddelerini gül yağı esansı ile bezedi. 
Belediye Temizlik İşleri ekipleri tarafından özel bir cihazla caddelere gül kokusu yayılırken, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından 250 litre gül yağı esansı sıkıldı.
Belli aralıklarla Ramazan ayı sonuna kadar gül yağı esansının sıkılma işleminin devam edeceği öğrenilirken, vatandaşlar yapılan uygulamanın şehre ayrı bir hava kattığını belirterek, duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Ekipler, gül yağı esansının yanı sıra yine belirli aralıklarla sıcak hava ve şehrin ortasından geçen Harşit Çayında azalan su debisi nedeniyle sineklere karşı ilaçlama da yapıyor. İlaçlama uygulamasının da yaz sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel