Gümüşhane'de pideye zam yok

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İsmail Akçay, kentte, bu ramazan ayında ekmek ve pideye zam yapmayacaklarını bildirdi.İsmail Akçay, yaptığı açıklamada, bu ramazanda da Gümüşhaneliler'in pideyi geçen yılki fiyattan satın alacağını belirtere

Gümüşhane'de pideye zam yok

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İsmail Akçay, kentte, bu ramazan ayında ekmek ve pideye zam yapmayacaklarını bildirdi.

İsmail Akçay, yaptığı açıklamada, bu ramazanda da Gümüşhaneliler'in pideyi geçen yılki fiyattan satın alacağını belirterek, "Fırıncıların bir süre önce ekmek ve pideye zam istemiyle geldikleri taleplerini değerlendirmeye almadık" dedi.

Fırıncıların da fiyat artış taleplerini reddetmelerine itiraz etmediklerini anlatan Akçay, "Fırıncılarımıza teşekkür ediyorum. Onlar da insanımızın ramazanda ucuz ekmek ve pide yeme konusunda özverili davrandılar. Bu ramazanda da susamlı ve yumurtalı pide 3 ve sade pide 2 liradan satılacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel