Gümüşhane'de minibüs şarampole yuvarlandı

Gümüşhane'de öğleden sonra başlayan kar yağışı ve soğuk havanın ardından buzlanma, kazaları da beraberinde getirdi.Gümüşhane-Trabzon karayolunun Mescitli köyü mevkiinde Seyit Durak (25) yönetimindeki 29 AZ 896 plakalı minibüs, yolun buzlu ve kaygan olması

Gümüşhane'de minibüs şarampole yuvarlandı

Gümüşhane'de öğleden sonra başlayan kar yağışı ve soğuk havanın ardından buzlanma, kazaları da beraberinde getirdi.

Gümüşhane-Trabzon karayolunun Mescitli köyü mevkiinde Seyit Durak (25) yönetimindeki 29 AZ 896 plakalı minibüs, yolun buzlu ve kaygan olması nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Harşit Çayı'na yuvarlandı.

 

 

 

Kazada, yaklaşık 20 metrelik şarampolden Harşit Çayı'na uçan minibüsteki sürücü Durak ile kardeşi olduğu öğrenilen Ahmet Durak (24) yaralandı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından dere yatağındaki araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel