Gümüşhane'de keklik seferberliği

Doğaya keklik bırakılması amacıyla Şiran ilçesi Örenkale köyünde düzenlenen etkinliğe, Şiran Kaymakamı Edip Çakıcı, Orman ve Su İşleri 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran ve vatand

Gümüşhane'de keklik seferberliği

Doğaya keklik bırakılması amacıyla Şiran ilçesi Örenkale köyünde düzenlenen etkinliğe, Şiran Kaymakamı Edip Çakıcı, Orman ve Su İşleri 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran ve vatandaşlar katıldı.

Mustafa Bulut, burada yaptığı konuşmada, kekliklerin doğaya bırakılmadan önce yaklaşık bir ay Şiran'da doğaya uyumlarının sağlandığını belirterek, "Doğal hayatı korumak için hepimize sorumluluk düşmektedir. Müdürlük olarak bu çaba içerisindeyiz. Yerel yöneticilerin ve vatandaşların da katkılarını bekliyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrası Gümüşhane Orman ve Su İşleri Milli Parklar ve Doğal Hayatı Koruma Şube Müdürlüğünce Gaziantep'ten getirilen 500 keklik doğaya bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler