Gümüşhane'de hırsızlık çetesi çökertildi

Gümüşhane Valiliğinden yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde sabaha karşı yapılan operasyonda M.D (21), K.T (37), R.D (21) ve M.B (21) adlı dört şüpheli şahıs Trabzon ilinden kiraladıkları 61 plakalı yüksek performanslı arazi tipi araçla Yücebelen köyünd

Gümüşhane'de hırsızlık çetesi çökertildi

Gümüşhane Valiliğinden yapılan açıklamada geçtiğimiz günlerde sabaha karşı yapılan operasyonda M.D (21), K.T (37), R.D (21) ve M.B (21) adlı dört şüpheli şahıs Trabzon ilinden kiraladıkları 61 plakalı yüksek performanslı arazi tipi araçla Yücebelen köyünde bulunan telefon hattını kesip, araca yükleyip gidecekleri esnada uzun zamandır peşlerinde olan Jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandığı bildirildi.

Açıklamada, daha önce de aynı suçlardan sabıkalı olan ve değişik suçlardan aranırken suçüstü yakalanan şahısların Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözlem altına alındığını ve mahkemece tutuklanarak Gümüşhane Cezaevine teslim edildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel