Gümüşhane'de facianın eşiğinden dönüldü

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde seyir halindeki LPG’li bir otomobil aniden alev aldı. Korkulu anlara sebep olan yangında araç kullanılamaz hale geldi.Edinilen bilgiye göre, Alpaslan Nas yönetimindeki 11 EA 525 plakalı otomobil saat 17.00 sıralarında Kelkit

Gümüşhane'de facianın eşiğinden dönüldü

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde seyir halindeki LPG’li bir otomobil aniden alev aldı. Korkulu anlara sebep olan yangında araç kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Alpaslan Nas yönetimindeki 11 EA 525 plakalı otomobil saat 17.00 sıralarında Kelkit-Gümüşhane karayolu Kaymakamlık karşısında ilerlerken aniden yanmaya başladı.

Kaymakamlıkta çalışan memur ve çevredeki vatandaşların müdahale etmesine rağmen rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, kontrol altına alınamayınca araç kullanılamaz hale geldi.

Yangının elektrik kontağından çıktığı ifade edilirken, olay nedeniyle Kelkit-Gümüşhane karayolu tek yönlü olarak yaklaşık yarım saat trafiğe kapatıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler