Gümüşhane'de çalındı Trabzon'da bulundu

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Arzular-Kabaköy Beldesinden 27 Ekim günü çalınan otomobil, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonu ile 4 gün sonra Trabzon’da bulundu.Alınan bilgiye göre.O.K. adlı şahsın otomobilinin çalındığını öğrenen Gümüşhane İl Jandarma K

Gümüşhane'de çalındı Trabzon'da bulundu

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Arzular-Kabaköy Beldesinden 27 Ekim günü çalınan otomobil, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonu ile 4 gün sonra Trabzon’da bulundu.
Alınan bilgiye göre.

O.K. adlı şahsın otomobilinin çalındığını öğrenen Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı ekipleri komşu il ve ilçe Jandarma komutanlıkları ve Emniyet Müdürlükleri ile irtibata geçerek koordineli çalışmaya başladı.

Çalınan aracın bulunması ve hırsızların yakalanması maksadıyla özel bir istihbarat ekibi oluşturan Jandarma, yaptığı titiz ve istihbari çalışmalar neticesinde, çalınan aracın başka bir adli olayda kullanıldığını tespit etti.

Trabzon İl Jandarma ekipleri gerçekleştirilen koordineli çalışma sonucu araç 31 Ekim 2013 günü Trabzon’un Maçka ilçesinde bulundu.

Olayla ilgili 2 şüphelinin yakalanarak gözaltına alınmasının ardından araç, aynı gün sahibi O.K’ya teslim edildi. Çalınan aracına çok kısa bir sürede kavuşan O.K. tüm güvenlik birimlerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler