Gümüşhane'de bu yollara dikkat

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Niğde-Pozantı otoyolunun Eminlik-Pozantı kesimi

Gümüşhane'de bu yollara dikkat

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Niğde-Pozantı otoyolunun Eminlik-Pozantı kesimi enerji iletim hattı yenileme çalışmaları nedeniyle bugün saat 09.00-12.00 arasında 15'er dakikalık aralıklarla yol çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Torul-Gümüşhane yolunun muhtelif kilometrelerindeki Harmancık, Mescitli-1, Mescitli Varyant, Mescitli-2, Hacıemin-1, Hacıemin-2, Hacıemin-3 ve Gümüşhane tünellerinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten ve kontrollü sağlanacak.

Muğla-Kale yolunun 26-27 ve 40. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında diğer günlerde ise 15-20 dakikalık aralıklarla yol trafiğe kapatılarak geçişler kontrollü gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel