Gümüşhane'de bilinçlendirme standı

Gümüşhane Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü meslek danışmanı Handan Emin, üniversite öğrencilerinde gelecek kaygısı olduğunu, açtıkları stantlarla bu kaygıları gidermeye ve bilinçlendirmeye çalıştıklarını söyledi.Emin, yaptığı açıklamada, Gümüşhane Üniversit

Gümüşhane'de bilinçlendirme standı

Gümüşhane Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü meslek danışmanı Handan Emin, üniversite öğrencilerinde gelecek kaygısı olduğunu, açtıkları stantlarla bu kaygıları gidermeye ve bilinçlendirmeye çalıştıklarını söyledi.

Emin, yaptığı açıklamada, Gümüşhane Üniversitesinde sık sık stant açtıklarını belirterek, "Açılan bu stantlarda hem kurumumuzu tanıtıyor hem de öğrencileri bilgilendiriyoruz" dedi.

Öğrencilerin Çalışma ve İş Kurumu ile ilgili merak ettikleri konular olduğunu dile getiren Emin, şunları söyledi:

"Burada olmamızın asıl amacı öğrencilere mezun olduktan sonra nasıl yol izleyecekleri hakkında bilgilendirmeler yapmak. Meslekler belli ama mezun olunca işsizlik konusunda herkeste olduğu gibi endişeler var. Biz de kurum olarak bu kaygılarını gidermek amacıyla üniversitelerimizde açtığımız stantlarla bu bilgilendirmeyi yapmaktayız. Öğrenciler gelip bizden yüz yüze danışmanlık hizmeti alabiliyorlar. Meslek edindirme kurslarımız var. İş arayanla işvereni buluşturuyoruz. 'Her iş sizin olacak' sloganıyla hareket ediyoruz. Üniversitemizde kurduğumuz stantlara öğrencilerimizi bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel