Gümüşhane'de aydınlatma çalışmaları

 Gümüşhane Belediyesi şehre güzel ve estetik bir görünüm kazandırmak için şehrin bazı caddelerini ışıklandırdı.  Gümüşhane Belediyesi Sebahattin Aytaç ve Fuadiye Caddesindeki yol yapım ve çevre düzenlemesinin ardından caddeleri ışıklandırarak şehre renk k

Gümüşhane'de aydınlatma çalışmaları

 

Gümüşhane Belediyesi şehre güzel ve estetik bir görünüm kazandırmak için şehrin bazı caddelerini ışıklandırdı. 
 
Gümüşhane Belediyesi Sebahattin Aytaç ve Fuadiye Caddesindeki yol yapım ve çevre düzenlemesinin ardından caddeleri ışıklandırarak şehre renk kattı.
 
Caddelerde yapılan yol yapım çevre düzenlemesi ve ışıklandırma sisteminin ardından şehrin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu dile getiren Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, “Gümüşhanemize güzel ve estetik bir görünüm kazandırmak için Sebahattin Aytaç ve Fuadiye Caddesinde başlattığımız yol yapım ve çevre düzenleme işini tamamlayarak yine aynı caddelerde yapmış olduğumuz çağdaş ve modern aydınlatma direkleri ile şehrimize görsellik olarak ayrı bir vizyon kazandırdık.” şeklinde konuştu.
 
Amaçlarının şehri daha cazip hale getirmek olduğunu dile getiren Başkan Canlı, “Yapmış olduğumuz çalışmalar ilerleyen zamanlarda diğer caddelerimizde de devam edecek. Mevcut caddelerde yenileme çalışmaları yaptık. Eski kaldırımları da granit taşla yenileyip genişleterek vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde yürüyebileceği hale getirdik. Ayrıca kaldırımlarımızı yaparken engelli vatandaşlarımızı da düşünerek onlara uygun olarak modern kaldırımlar döşedik.” dedi.
 
Şehri güzelleştirmek için çalışmaların devam edeceğini kaydeden Başkan Canlı, “Fuadiye Caddesi ve Sebahattin Aytaç Caddesinin yol yapım çevre düzenlemesi ve ışıklandırma sisteminin yapımında yaklaşık 950 bin TL harcayarak, Gümüşhane’ye yakışır bir görünüm kazandırdık. Şehrimizin çehresini devam ettirdiğimiz çalışmalarımızla her geçen gün daha da güzelleştiriyoruz. Kentimizin estetiğine yönelik çalışmalarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel