Gümüşhane'de alternatif spor haftası kutlamaları

Gümüşhane'de "Amatör Spor Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleneceği bildirildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce hayata geçirilen "Amatör Spor Haftası" dolayı

Gümüşhane'de alternatif spor haftası kutlamaları

Gümüşhane'de "Amatör Spor Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce hayata geçirilen "Amatör Spor Haftası" dolayısıyla tüm illerde olduğu gibi Gümüşhane'de de çeşitli etkinlikler düzenleneceğini belirtti.

Vatandaşlarda düzenli fiziksel aktivite oluşturulmasını özendirmek amacıyla 30 Eylül-6 Ekim arasında düzenlenecek etkinliklerin açılış yürüyüşü ile başlayacağını ifade eden Aslan, şunları kaydetti:

"Amatör Spor Haftası kapsamında yapılacak açılış yürüyüşünün hafta içerisinde yetenek taraması yapılarak çocuk ve gençlerimiz spora yönlendirilecek. Başarılı sporcularımız halkla tanıştırılacak. Çocuklarımız, gençlerimizi ve tüm halkımızı bu etkinliğe davet ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel