Gümüşhane'de acı ölüm !

Gümüşhane’de geçtiğimiz haftalarda şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Celal (82) ve Çeşminaz Ağaç'ın (82) gelini Döne Ağaç (42) olay günü geçirdiği beyin kanamasına bağlı olarak yaşamını yitirdi. Celal ve Çeşminaz Ağaç'ın oğlu Cemal Ağa

Gümüşhane'de acı ölüm !

Gümüşhane’de geçtiğimiz haftalarda şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Celal (82) ve Çeşminaz Ağaç'ın (82) gelini Döne Ağaç (42) olay günü geçirdiği beyin kanamasına bağlı olarak yaşamını yitirdi. 

Celal ve Çeşminaz Ağaç'ın oğlu Cemal Ağaç'ın eşi olan Döne Ağaç, kayınpederi ve kayınvalidesinin ölüm haberini almasının ardından olayın üzüntüsü ile yüksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçirdi. Gümüşhane Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören Ağaç, geçtiğimiz günlerde bitkisel hayata girdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ağaç, dün gece hayatını kaybetti.
 
Ağaç için merkez Kemaliye Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Ağaç'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Tekke Belde Belediye Başkanı Gürsel Şeyhoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, MHP İl Başkanı Orhan Mazman, Saadet Partisi İl Başkanı Akın Demir ve vatandaşlar katıldı.
 
Ağaç'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Emirler Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
Cenazede Döne Ağaç’ın eşi ve çocukları 10 gün içinde anne, baba ve eşini kaybetmenin üzüntüsüyle güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel