Gümüşhane yenileniyor

Gümüşhane'de görüntü kirliliğine neden olan levhalar değiştiriliyor. Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürü Halit Şişman, yaptığı yazılı açıklamada, ana arterler ile şehir merkezindeki eskimiş ve yıpranmış levhaları değiştirmek için çalışma başlattıklarını be

Gümüşhane yenileniyor
Gümüşhane'de görüntü kirliliğine neden olan levhalar değiştiriliyor.
 
Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürü Halit Şişman, yaptığı yazılı açıklamada, ana arterler ile şehir merkezindeki eskimiş ve yıpranmış levhaları değiştirmek için çalışma başlattıklarını belirtti.
 
Görüntü kirliliği oluşturan levhaların yenileriyle değiştirildiğini vurgulayan Şişman, "Ayrıca, bazı noktalarda görüntüsü bozulmayan ancak zamanla devrilme aşamasına gelen levhaları da yeniden monte ediyoruz. Şehrimizde kötü görüntüye neden olan gerek yön, gerekse tanıtıcı levhaların tümünü yenileri ile değiştireceğiz" ifadesini kullandı.
 
Şişman, çalışmayı kısa zamanda tamamlamayı planladıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler