Gümüşhane Valiliği açıkladı

Gümüşhane Valiliği dün gece Şiran ilçesi kırsalında yaşanan terör operasyonu ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, 2 Temmuz 2012 tarihinde saat 23.45 sularında Gümüşhane ili Şiran ilçesi İncedere Köyü kırsalında Güvenlik kuvvetleri tarafından icra ed

Gümüşhane Valiliği açıkladı

Gümüşhane Valiliği dün gece Şiran ilçesi kırsalında yaşanan terör operasyonu ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Açıklamada, 2 Temmuz 2012 tarihinde saat 23.45 sularında Gümüşhane ili Şiran ilçesi İncedere Köyü kırsalında Güvenlik kuvvetleri tarafından icra edilen arazi arama tarama faaliyetleri sırasında bir grup bölücü terör örgütü grubu ile sıcak temas sağlandığı belirtilerek “Çıkan çatışma neticesinde bir terörist etkisiz hale getirilmiş terörist ile birlikte bir adet uzun namlulu silah, 3 adet sırt çantası ele geçirilmiştir.

Kaçan teröristleri yakalamak için güvenlik güçlerimiz tarafından bölgede operasyonlar devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler