Gümüşhane Türkiye üçüncüsü!

TÜBİTAK ve Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Ortaöğretim öğrencileri Arası Enerji Verimliliği Proje Yarışmasında Gümüşhane Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Türkiye Üçüncüsü oldu.Proje sorumluları İstanbul’da düzenlenen 2.U

Gümüşhane Türkiye üçüncüsü!

TÜBİTAK ve Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Ortaöğretim öğrencileri Arası Enerji Verimliliği Proje Yarışmasında Gümüşhane Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Türkiye Üçüncüsü oldu.

Proje sorumluları İstanbul’da düzenlenen 2.Ulusal Enerji Forumu ve Fuarında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katıldığı törende ödüllerini aldı.

Ödül törenine Gümüşhane Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Çevre Sağlığı Teknisyenliği 12. sınıf öğrencileri Burcu Yalçın ve Gökhan Ergün, öğrenci velileri, proje danışmanları Erhan Ahı, Nusret Bulut, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Ateş, Okul Aile Birliği Üyesi Necati Yılmaz ve Okul Müdürü Adem Arslan katıldı.

2.Ulusal Enerji Forumu ve Fuarı etkinlikleri çerçevesinde stantları gezen proje ekibi aynı günün akşamı Gala Yemeği ve Ödül Törenine katıldı. Ödül olarak öğrencilere birer taşınabilir bilgisayar verildi. Ayrıca öğrencilere daha sonra ödül olarak 600 TL para ödülü verileceği belirtildi.

Ödül töreni sonrası öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Okul Müdürü Adem Arslan “Öğrencilerimi ve kendilerine destek veren öğretmenlerini başarılarından dolayı bir kez daha kutluyorum. Bu öğrencilerimiz, çalınması gereken hiçbir kapıyı atlamadan ve hiçbir ihtimali göz ardı etmeden, azim ve kararlılıkla zorlukları aşarak Türkiye çapında ki projelerini gerçekleştirdiler. Sonuç itibariyle ilimizi, okulumuzu ve ailelerini sevince boğan Türkiye üçüncülüğünü elde ettiler. Emeklerinin karşılığını maddi ödülün ötesinde manevi yönden aldıklarını düşünüyorum. İnanıyorum ki bu başarı, okulumuz ve ilimiz öğrencilerine örnek olacak ve yeni başarılar getirecektir. Hiçbir başarı kendiliğinden oluşmadığı gibi; başarılar, başarı uğrunda atılan adımların bileşkesi olarak ortaya çıkmaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel