Gümüşhane-Trabzon yolunda durum ?

 Gümüşhane-Trabzon karayolunda yol yapım, Gümüşhane-Tirebolu karayolunda ise onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Gümüşhane-Trabzon karayolunun İkisu köyü ve Harmancık köyü güzergahında, Gümüşhane-Trabzon istikametine seyreden araçlar

Gümüşhane-Trabzon yolunda durum ?

 

Gümüşhane-Trabzon karayolunda yol yapım, Gümüşhane-Tirebolu karayolunda ise onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
 
Gümüşhane-Trabzon karayolunun İkisu köyü ve Harmancık köyü güzergahında, Gümüşhane-Trabzon istikametine seyreden araçlara ulaşım servis yolundan, Trabzon-Gümüşhane istikametine seyreden araçlara ise tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
 
Karayolları yetkilileri yol yapım çalışması devam eden Gümüşhane-Trabzon karayolu ile onarım çalışması yapılan Gümüşhane-Trabzon karayolunda sürücülerin işaret ve işaretçilere uymaları gerektiğini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel