Gümüşhane sokağa döküldü

Üniversite yurdunda terör örgütünü simgeleyen flama açıldığı yönünde yayılan söylenti gençleri sokağa döktü.Komşuda Pişer, Bize de Düşer!Gümüşhane'de, Üniversite yurdunda terör örgütünü simgeleyen flama açıldığı yönünde yayılan söylenti gençleri sokağa dö

Gümüşhane sokağa döküldü

Üniversite yurdunda terör örgütünü simgeleyen flama açıldığı yönünde yayılan söylenti gençleri sokağa döktü.

Komşuda Pişer, Bize de Düşer!Gümüşhane'de, Üniversite yurdunda terör örgütünü simgeleyen flama açıldığı yönünde yayılan söylenti gençleri sokağa döktü. Vatandaşların da katılımıyla konvoy oluşturan öğrenciler, sloganlar eşliğinde kent merkezinde tur attı, tepkilerini dile getirdi.

Öğrenciler, yurtta terör örgütü flaması açıldığı söylentisi ortaya çıkınca, saat 23.00 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki Üniversite kampusundan çıkarak araçlarla kent merkezine hareket etti. Vatandaşların da katılımıyla kalabalıklaşan grup sloganlar atarak kent merkezine yöneldi. Yaklaşık 50 araçlık konvoydaki öğrenciler ve vatandaşlar 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' ve 'Kahrolsun PKK' gii sloganlar atarak tepkilerini dile getirdi. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı eylemde Jandarma Alay Komutanlığı önüne gelen grup, Türk bayrağı açarak İstiklal Marşı okudu. Daha sonra araçlarla yeniden Bağlarbaşı Mahallesi'ne dönen grup, Üniversite kampusu giriş kapısında da slogan attı.

Buradaki polis yetkilileri, kampus önünde toplanan kalabalığa iddianın asılsız olduğunu söyleyerek yatışmalarını sağladı. İkna olan grup da eylemi sona erdirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel