Gümüşhane demiryoluna sessiz

Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği (GİKDER) Başkanı Selim Nas, şehrin en büyük hayallerinden birisi olan demiryolu konusunda, kentin ana dinamiklerinin suskun kalmasını eleştirerek “Bu şehrin yerel meclisi olan İl Genel Meclisi’nin demiryolu

Gümüşhane demiryoluna sessiz

Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği (GİKDER) Başkanı Selim Nas, şehrin en büyük hayallerinden birisi olan demiryolu konusunda, kentin ana dinamiklerinin suskun kalmasını eleştirerek “Bu şehrin yerel meclisi olan İl Genel Meclisi’nin demiryolu konusunda daha fazla aktif olması gerekir” dedi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Nas, Karadeniz-GAP Demiryolu güzergah tartışmalarının en yoğun yaşandığı bugünlerde İl Genel Meclisi’nin sessizliğe büründüğüne dikkat çekerek Trabzon İl Genel Meclisi’nin demiryolu ile ilgili komisyon kurarak bu konuda şehrin menfaatleri ile ilgili kulis çalışmaları yaptığını, Giresun İl Genel Meclisi’nin de demiryolu konusunda özel gündemle toplantılar gerçekleştirdiğini belirtti. Nas, Erzincan İl Genel Meclisi’nin demiryolu konusunda yaptığı çalışmaların ise ortada olduğunu hatırlatarak bütün bunlara rağmen Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin demiryolu konusunda sessizliğe bürünmesinin Gümüşhane kamuoyunu derinden üzdüğünü kaydetti. Nas, “Gümüşhane İl Genel Meclisi şehrin öncelikleri ile ilgili konuları öncelikle gündeme almalıdır. ‘Altın Bebek Dostu İl’ projesi için komisyon oluşturan İl Genel Meclisi bakalım Gümüşhane’nin en büyük hayali olan demiryolu konusunda ne zaman komisyon kuracak veya demiryolu meselesini ne zaman mecliste gündeme taşıyacak ?” sorusunu gündeme getirdi.

Nas, Gümüşhane’de bulunan tüm kurum ve kuruluşlardan şehrin sorunlarında önceliklere göre hareket etmesini beklediklerini ifade ederek, Gümüşhane’nin geri kalmasının en büyük sebebinin kendi nefsiyle hareket eden siyasetçi ve üst düzey bürokratlar olduğunu belirtti. Nas, Gümüşhane için hizmete soyunanları kendi nefisleri ve egolarını bir kenara bırakıp toplumun sesine kulak vererek hizmet üretmeleri temennisi ile açıklamasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel