Gümrükçüoğlu'ndan seçim uyarısı!

AK Parti Çukurçayır Belde teşkilatını ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte olan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mart ayı mahalli seçimleri için "Önümüzdeki mahalli seçimler Türkiye'nin geleceğinin belirleneceği en önemli dönemeçler

Gümrükçüoğlu'ndan seçim uyarısı!

AK Parti Çukurçayır Belde teşkilatını ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte olan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mart ayı mahalli seçimleri için "Önümüzdeki mahalli seçimler Türkiye'nin geleceğinin belirleneceği en önemli dönemeçlerden birisidir" değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte AK Parti Çukurçayır Belde Teşkilatı’nı ziyaret eden Gümrükçüoğlu, Çukurçayır Belediye Başkanı Sabri Baysal’ın da katıldığı toplantıda bir konuşma yaptı. Yaklaşan yerel seçimlerin Türkiye için kritik bir dönemeç olduğuna dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, "Önümüzdeki mahalli seçimler Türkiye'nin geleceğinin belirleneceği en önemli dönemeçlerden birisidir. Tarihi süreç içerisinde Türkiye'de milli iradeyi engellemeye yönelik bir çok girişimler olmuştur. Bu günde aynı şekilde halkın demokratik tezahürü ile iş başına gelmiş AK Parti’nin ve Sayın Başbakanımızın önünü kesmek için birçok kirli oyun sahneye koyuluyor. Allaha şükür ki biz bu yola kefenimizle çıktık ve kimseden korkumuz yoktur. Onun için "Milletin hürriyeti yolunda hiç bir taviz vermeyiz" diyen Başbakanımızın, arkadaşlarının ve sizlerin yürüyüşü cesaretle devam edecektir" diye konuştu.

20140104aw000330_02.jpg

Türkiye'nin 2002'den bu yana yakalamış olduğu demokratik kazanımlarla seçimlere gitmesinin engellendiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Türkiye çok karanlık süreçlerden geçerek bugünkü demokratik ve özgür ülke haline geldi. Yıllarca ülkemizde İmam hatip mezunu kardeşlerimize, başörtülü kardeşlerimize ikinci sınıf insan muamelesi yapıldı. En temel insan hakkı olan eğitim hakları engellendi. Katsayı adaletsizliği ile eğitimde fırsat eşitliğinin önüne geçilerek İmam hatip mezunlarının üniversitelere girmeleri engelledi. İnancından dolayı başını örten bacılarımız okullara giremez, kamuda çalışamaz duruma getirildi. Bizim başı açık kardeşimizde aynı başı örtülü kardeşimizde aynı. Hepsi bizim evladımızdır. 76 milyon vatandaşımızı aynı sevgi ve anlayışla kucaklıyor, kimseyi kılık kıyafetinden dolayı, inancından dolayı dışlamıyoruz. Ülkemizde bu çiftte standart yaşanırken 2002 yılında AK Partinin iktidar olması ile birlikte temel insan hak ve özgürlükleri alanında demokratikleşme adına birçok gelişme yaşandı. Meclisimizin ve hükümetimizin yapmış olduğu düzenlemelerle kat sayı adaletsizliği ortadan kaldırılarak İmam hatip mezunu kardeşlerimizin de diğer evlatlarımızla eşit şartlarda üniversiteye girmelerine olanak sağlandı. Aynı şekilde başı örtülü kardeşlerimizin başlarını açmadan okullarına girmelerine imkan sağlandı. Yine inancından dolayı başını örten kardeşlerimizin kamuda çalışmalarının önü açıldı. Son olarak milletin vekili olan başörtülü Milletvekillerimiz hür inancı ile birlikte bütün milletin meclisi olan TBMM'ye girmeye başladı. Türkiye'nin tüm bu demokratik ve ekonomik kazanımlarla birlikte 2014 mahalli seçimlerine doğru gitmesi birilerini rahatsız etti ve kirli oyunlarla bunu engellemeye çalıştılar" şeklinde konuştu.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise, "Son zamanlarda partimize ve Başbakanımıza yönelik gerçekleştirilen operasyonların amacı 2023 hedefimizi baltalamaktır. Türkiye yakalamış olduğu hızlı büyüme ile birlikte dünyada söz sahibi ülkeler arasına girmiş bulunmakta. Bunu hazmedemeyen dış güçler Ak Parti ve Başbakanımız üzerinden ülkenin geleceğini engellemeye çalışıyorlar. Önümüzdeki yerel seçiler, cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimlere kadar daha birçok senaryo ile ülkemizi karıştırma çalışacaklardır. Bizler teşkilat olarak bu oyunlara gelmeyeceğiz ve Başbakanımızın arkasında duracağız" dedi.

20140104aw000330_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler