Gümrükçüoğlu'ndan sanata destek

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ediyor.Trabzon’da 4 yıl önce sağlık çalışanları tarafından kurulan ‘Grup Bilmem Ne’ adlı tiyatro grubu Başkan Gümrükçüoğlu’nun da desteği ile ‘Kalp Krizi Değil

Gümrükçüoğlu'ndan sanata destek

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ediyor.

Trabzon’da 4 yıl önce sağlık çalışanları tarafından kurulan ‘Grup Bilmem Ne’ adlı tiyatro grubu Başkan Gümrükçüoğlu’nun da desteği ile ‘Kalp Krizi Değil Gülme Krizi’ adlı oyunlarını sahnelediler.

Hamamizade ihsan Bey Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sergilenen oyuna çok sayıda vatandaş katıldı.

Acil serviste sağlık çalışanlarının yaşadığı trajikomik olayları anlatan oyun izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Oyun öncesi kuliste oyuncularla bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu, oyuncuları tebrik ederek, “Dört bin yıllık geçmişi ile kültür ve sanat şehri olan Trabzon’da yapılan sanat ve kültür etkinliklerine her zaman destek verdik ve bundan sonra da desteğimiz devam edecek. Kurdukları tiyatro grubu ile böylesine güzel bir oyunu sergileyip Trabzon’un sanat ve kültür hayatına katkı sağladıkları için arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Belediye olarak bu tür sanatsal faaliyetleri destekleme devam edeceğiz” dedi.

 

2.20130801110643.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel