Gümrükçüoğlu'ndan kandil mesajı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Müslümanların Hazreti Muhammed'i ve onun mesajını her yönüyle doğru tanıması, insanlığa doğru tanıtması gerektiğini bildirdi. Gümrükçüoğlu, Mevlit Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, alemlere rahmet

Gümrükçüoğlu'ndan kandil mesajı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Müslümanların Hazreti Muhammed'i ve onun mesajını her yönüyle doğru tanıması, insanlığa doğru tanıtması gerektiğini bildirdi.

Gümrükçüoğlu, Mevlit Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, alemlere rahmet olarak dünyaya gelen Hazreti Muhammed'in doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberin tebliğ ettiği ilahi mesajların insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıttığını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

''Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Bu gece İslam'ın yücelmesi, milletimizin birliği ve beraberliği, ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi, tabii afetlerden zarar görmemesi için yüce Allah'a niyazda bulunmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin mübarek Mevlit Kandilini tebrik eder milletimize, memleketimize hayırlar getirmesini dilerim.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel