Gümrükçüoğlu'ndan esnafa ziyaret

 Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzun Sokak'taki esnafı ziyaret etti. Esnafla görüşerek sorun ve isteklerini dinleyen Gümrükçüoğlu, gelen taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Gümrükçüoğlu, esnaf ziyaretleri

Gümrükçüoğlu'ndan esnafa ziyaret

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzun Sokak'taki esnafı ziyaret etti.
 
Esnafla görüşerek sorun ve isteklerini dinleyen Gümrükçüoğlu, gelen taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.
 
Gümrükçüoğlu, esnaf ziyaretleri kapsamında girdiği bir alışveriş merkezinde karşılaştığı 5 yaşındaki Mert Tosun'a kumbara hediye etti.
 
Ardından bir pastaneye giren Gümrükçüoğlu, buradaki öğrencilerle sohbet etti.
 
Gümrükçüoğlu, öğrencilere kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerektiğini öğütleyerek, "Üniversitede derslerinize iyi çalışın. Sakın tek yabancı dil öğrenmekle yetinmeyin. En az iki yabancı dil öğrenin. Böylece dünyadaki rakiplerinizden bir adım önde olursunuz. Böylelikle ülkemiz ve milletimiz adına daha başarılı olursunuz" diye konuştu.
 
Gümrükçüoğlu, daha sonra Trabzonspor Kulübü eski asbaşkanlarından Kenan İskender'i de ziyaret ederek bir süre görüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel