Gümrükçüoğlu'ndan AKUT'a destek

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sel, heyelan ve deprem gibi doğal afetlerde insanlığın yardımına koşan AKUT Arama Kurtarma Derneği Trabzon Temsilciliğine malzeme yardımında bulundu.  Malzemeleri AKUT Birim Lideri Mehmet Ragıp Pirse

Gümrükçüoğlu'ndan AKUT'a destek

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sel, heyelan ve deprem gibi doğal afetlerde insanlığın yardımına koşan AKUT Arama Kurtarma Derneği Trabzon Temsilciliğine malzeme yardımında bulundu. 

 

Malzemeleri AKUT Birim Lideri Mehmet Ragıp Pirselimoğlu ve ekip elemanlarına teslim eden Başkan Gümrükçüoğlu, AKUT’un afetlerde insanların kurtarılması yönünde çok önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, bundan sonra da yardımlarının devam edeceğini söyledi.


Belediye Meclisinde alınan karar gereği yaklaşık 17 bin TL tutarında ve 13 parçadan oluşan kurtarma setini AKUT Birim Lideri Mehmet Ragıp Pirselimoğlu’na teslim eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Sizi görünce aklıma Van depremi geldi. Buradaki gayretlerinizi hiç unutmuyorum ve her yerde söylüyorum. Deprem olduktan 1 saat sonra yola çıkarak oradaki insanların yardımına koştunuz. Afetlerde sizleri gördükçe insan çok seviniyor, ‘yalnız değilim’ diyor. Göreve geldiğim sırada Tabakhane’de meydana gelen su baskınlarında bizlere destek verdiniz. Bundan çok gururlandım. Trabzon halkı ve tüm insanlık adına sizlere şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyarette AKUT birim lideri Pirselimoğlu, Başkan Gümrükçüoğlu’na AKUT montu hediye etti. Bunun üzerine Başkan Gümrükçüoğlu, “ Bu hediye beni çok duygulandırdı. Her zaman sizlerle arama kurtarma çalışmalarına da gelmeye hazırım. Sizler kadar aktif olamasam da yardımcı olurum” dedi.


Başkan Gümrükçüoğlu AKUT’un teknik donanım ve gücünü artırmak için yardımlarına devam edeceklerini kaydederek, “Desteklerimiz her zaman sizinle. Siz insanlık için uğraşıyorsunuz. Bizler sizlere ne teknik desteği verebilirsek, bununla büyük bir mutluluk duyarız. Sizler bir şeye gönül verdiniz, o da insan kurtarmaya. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.


AKUT Birim Lideri Mehmet Ragıp Pirselimoğlu da katılarından dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek, “Arkamızda olduğunuzu bilmek bizleri onurlandırıyor. Destekleriniz sayesinde bizler de başarılı işler yapmaya bundan sonra da gayret göstereceğiz. Malzeme katkılarınızdan dolayı çok çok teşekkür ediyoruz.

Ekibimize verdiğiniz kurtarma seti heyelan, depremlerde kullanılan önemli malzemelerdendir. Maddi destekten daha çok gönüllü bir kuruluş olan bizlere verilecek manevi destek bizleri daha çok motive ediyor.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel