Gümrükçüoğlu'ndan 10 kasım mesajı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Atatürk’ün ölümünün 75. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Başkan Gümrükçüoğlu’nun mesajı şöyle;“Kurtuluş Savaşı'na önderlik eden Mustafa Kemal Atatürk’ün 75. ölüm yıldönümünde onu bir kez daha mi

Gümrükçüoğlu'ndan 10 kasım mesajı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Atatürk’ün ölümünün 75. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gümrükçüoğlu’nun mesajı şöyle;
“Kurtuluş Savaşı'na önderlik eden Mustafa Kemal Atatürk’ün 75. ölüm yıldönümünde onu bir kez daha minnet ve saygıyla anıyoruz. Ülkemizin kurtuluşu için yaptığı mücadele ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Mustafa Kemal Paşa bu mücadelesiyle Türk’ün gücünü bir kez daha dünyaya göstermiştir. Mustafa Kemal Atatürk 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' ilkesiyle sadece Türk insanının değil bütün dünyanın kabul ettiği önemli liderlerden biridir. Ülkemizde Demokrasi ve Cumhuriyet anlayışının temellerini atan ve inşa eden Atatürk’ün ebedi âleme göç etmesini sadece fiziksel bir ayrılık olarak değerlendiriyoruz. Cumhuriyetimiz her zaman yaşatılmış ve yaşatılmaya da devam edilecektir. Bu vesile ile bu ülkeyi bizlere yurt olarak bırakan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel