Gümrükçüoğlu'na yol teşekkürü!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle gezilerini sürdürüyor. Başkan Gümrükçüoğlu'na Erdoğdu Mahallesi ziyaretinde vatandaşlar, Erdoğdu Yolu'nun Atapark ile İsmetpaşa İlkokulu arasında kalan çift şeritli yolun hizmete açılmasından

Gümrükçüoğlu'na yol teşekkürü!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle gezilerini sürdürüyor. Başkan Gümrükçüoğlu'na Erdoğdu Mahallesi ziyaretinde vatandaşlar, Erdoğdu Yolu'nun Atapark ile İsmetpaşa İlkokulu arasında kalan çift şeritli yolun hizmete açılmasından ötürü teşekkür ettiler.
Ramazan ayının girmesi ile her akşam farklı bir mahalleyi ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, dün akşam 3 No'lu Erdoğdu Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerinde Gümrükçüoğlu'na AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Trabzon Belediyesi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'da eşlik etti.
Programına önce bölge esnafını gezerek başlayan Gümrükçüoğlu, ardından Soğuksu Caddesi'nde bulunan Kanuni Camiinde Teravih namazını kıldı. Namazın ardından caminin bahçesinde vatandaşlarla sohbet ederek çay içen Gümrükçüoğlu kendisine yöneltilen sorulara cevaplar verdi.
Gümrükçüoğlu yapımı devam eden Erdoğdu Yolu'nun Atapark ile İsmetpaşa İlköğretim Okulu arasında altyapı çalışmaları biten bölümü hizmete sunduklarını kaydederek, "2014 yılı sonunda tamamlanması planlanan Erdoğdu Yolu güzergâhında bulunan 173 parselin kamulaştırması ve yıkım çalışmaları tamamlandı. Hak sahiplerine bugüne kadar 52 milyon 249 bin TL ödenen Erdoğdu Yolu'nda, Kanuni Bulvarı güzergâhı bölümüyle çakışan 15 binanın kamulaştırılması için gerekli işlemler devam ediyor. Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi arasında çift gidiş geliş olarak planlanan 3 km uzunluğundaki Erdoğdu Yolu'nun bitirilmesiyle kuzey - güney kuşaklamasında bulunan mahalleler ile merkez köylerin trafik problemi de çözülmüş olacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel