Gümrükçüoğlu'na teşekkür ettiler

 Trabzon’da Demirkırlar Saniye Sitesi esnafı, sitelerine yaptığı katkılarından Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. Demirkırlar Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Hasan Alkan, Trabzon Belediyesi’nin y

Gümrükçüoğlu'na teşekkür ettiler

 

Trabzon’da Demirkırlar Saniye Sitesi esnafı, sitelerine yaptığı katkılarından Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. 

Demirkırlar Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Hasan Alkan, Trabzon Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirterek ihtiyaçları olduğunda belediye her zaman yanlarında gördüklerini söyledi. Alkan, “Belediye ilgili bir işimiz olduğu zamanda taleplerimiz yerine geliyor. Son olarak kanal ve logolarımızda tıkanmalar olmuştu ve aradığımızda belediye hemen gelip 300 metre boyundaki kanalı, kanal açıcı araçla temizlediler. Demirkırlar esnafı olarak bize gösterilen ilgiden memnunuz. Demirkırlar esnafı olarak başta belediye başkanımız olmak üzere çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel