Gümrükçüoğlu'na su için teşekkür

 Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, teravih namazı sonrası halk sohbetlerinde Kemeraltı Mahallesi esnafı ile bir araya geldi. Başkan Gümrükçüoğlu Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine Çarşı Mahallesiyle devam etti. Her

Gümrükçüoğlu'na su için teşekkür

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, teravih namazı sonrası halk sohbetlerinde Kemeraltı Mahallesi esnafı ile bir araya geldi. 

Başkan Gümrükçüoğlu Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine Çarşı Mahallesiyle devam etti. Her akşam farklı mahallelerde teravih namazı kılan Başkan Gümrükçüoğlu Çarşı Camisi’nde teravih namazını kıldıktan sonra esnafla bir araya geldi ve sıkıntıları dinledi bol bol not aldı.

Sohbet esnasında CHP'li olduğunu belirten İbrahim Serdar isimli bir vatandaş, evlerinden akan sudan çok memnun olduklarını söyleyerek " 2 Nolu Beşirli Mahallesinde oturuyorum suyumuz çok güzel, bir Cumhuriyet Halk Partili olarak sizinle gurur duyuyorum Allah sizden razı olsun'' diyerek Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

Serdar’ın sözlerine Başkan Gümrükçüoğlu "Hepimiz kardeşiz, bir ve beraberiz bizim hizmette partili ayrımımız yoktur yapılan her şey daha iyi bir Trabzon için" diyerek karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel